TRIP

Lagana proljetna pjesma ‘Vikend-revolucije’

‘Vikend-revolucija’ zagrebački je samoprozvani underground-pop bend. Osnovan 2011., preživio je mnoge početke i prekide, promjene članova, smjera kretanja i ciljanog nekretanja. Bend trenutno pokreću Mirta Mornar (vokal), Hrvoje Prpić (gitara, back vokal), Tihomir Babić (gitara), Zvonimir Penava (klavijature), Stjepan Hrastić (bas) i Ante Bekavac (bubnjevi).

Prvi singl i spot nove postave ‘Vikend-revolucije’ – ‘Trip’, najava je njihovog drugog albuma i početka suradnje s izdavačkom kućom Dallas Records. Bend koji je nekoliko puta nastajao i nestajao, svoju egzistencijalističku melankoliju pokazuje i u pjesmi ‘Trip’.

“Sve je u tvojim rukama, recept uspješnosti od kojeg korist imaju isključivo prodavači magle. Ostalima život čine drugi ljudi, tuđa mjesta, tuđi događaji. Ponekad, na kratko vrijeme, prestaju biti tuđi. Povremeno, barem” poručuje ekipa ‘Vikend-revolucije’. Njihovo novo putovanje je započelo. Pridružite im se, podržite ih i iz sigurnosti svog doma uživajte u ‘Tripu’, poručuju iz Dallas recordsa.

Autor glazbe i teksta je Hrvoje Prpić, a zajedno s Hrvojem Prskalom potpisuje i produkciju. Snimano u studijima Bedrum i ZG Zvuk dok je za spot zaslužan Dinko Pasini iz Klikam Studio./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

O PRITISCIMA I PRIJETNJAMA TUŽITELJIMA

ODVJETNIK MUSELIMOVIĆ: Ovo vodi ka kaosu, nikada ništa slično nisam vidio

Josip Muselimović, ugledni mostarski odvjetnik , komentirajući za „Avaz“ predmet „Respiratori“, pritiske na pravosuđe, prijetnje glavnoj državnoj tužiteljici Gordani Tadić, kazao je da je...