Hrvatski Medijski Servis

KVALIFIKACIJE ZA EP: BiH ne može igrati protiv devet reprezentacija

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 2. prosinca u Dublinu saznati svoje rivale u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Iako još uvijek nije poznat konačan popis jakosnih grupa, po trenutnoj situaciji se već može zaključiti dosta toga, pa tako i lista selekcija protiv kojih bh. selekcija neće moći da se sastane u kvalifikacijama, piše SS.ba

Tako BiH sigurno neće moći igrati protiv Austrije, Danske, Švedske, Islanda, Rusije, Ukrajine, Walesa i Češke Republike, koje se također nalaze u našem drugom šeširu, te protiv Kosova iz političkih razloga.

U drugoj jakosnoj grupi će biti deset selekcija, za sada ih je poznato devet dok će posljednja biti Njemačka ili Poljska. U slučaju da Poljaci večeras ne izgube od Portugala, Njemačka će pasti u drugi šešir tako da se tada ne bi mogli sastati ni sa njom. Ako pobijedi Portugal, Njemačka ostaje u prvoj jakosnoj grupi, samim tim postaje potencijalni protivnik Zmajeva umjesto Poljske.

Za sada, prvu jakosnu grupu čine: Belgija, Francuska, Portugal, Španjolska, Italija, Nizozemska, Švicarska, Engleska i Hrvatska. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte