Kup utakmica Široki – Željezničar igrat će se u četvrtak

Prva utakmica četvrtzavršnice Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara, koja se trebala igrati na Pecari u srijedu, 29. studenoga, bit će odigrana 24 sata kasnije, u četvrtak, 30. studenoga s početkom u 17 sati.

Željezničar je uputio zamolbu Širokom Brijegu za odgodom zbog toga što je i nedjeljni sarajevski derbi odgođen zbog nevremena za 24 sata, a Široki Brijeg je izišao ususret ovoj zamolbi Sarajlija.

“Suglasni smo da se igra u četvrtak. Kada je već tako ispalo, dan gore ili dolje ne znači nam ništa. Neka u dvije utakmice pobijedi bolja momčad”, kazao je za SportSport.ba tajnik kluba Dragan Soldo.

“Konferencija za novinare NK Široki Brijeg uoči prve utakmice četvrtzavršnice Kupa BiH Široki Brijeg – Željezničar održat će se u press centru na stadionu Pecara u srijedu, 29. studenoga s početkom u 10.30”, priopćeno je s Pecare./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Uskoro Bike Festival

Međunarodna sportska manifestacija "Blidinje Bike Festival", koja će okupiti sportaše iz više zemalja svijeta, održat će se od 24. do 26. srpnja u Parku...