KUP BiH: Zrinjski protiv Krupe danas pod Bijelim brijegom, prijenos na Našoj TV

Danas su na rasporedu utakmice osmine finala kupa Bosne i Hercegovine. Derbi se igra u Mostaru gdje će Zrinjski dočekati Krupu. Sjajan niz rezultata u Kupu i prvenstvu BiH nogometaši Zrinjskog pokušat će nastaviti sutra.

“Mislim da nam neće biti lagana utakmica. Bez obzira na krizu rezultata u prvenstvu, Krupa u Mostar dolazi odigrati kvalitetan susret. Prema informacijama koje smo dobili, oni imaju imperativ prolaska u Kupu. Moramo maksimalno pristupiti utakmici i plasmanom u sljedeći krug podignuti razinu samopouzdanja za nastavak sezone”, kazao je pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Zrinjski je osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine šest puta, dok je trofej namijenjen pobjedniku Kupa podigao samo jednom.

“Ne možemo reći da smo mi zanemarili Kup, i htjeli ispasti ranije. Stjecaj okolnosti je bio takav da nismo ‘dogurali’ daleko, ali ove godine mi sami, te Uprava kluba je postavila imperativ da pokušamo osvojiti Kup”, ističe Ivanković.

Trener Plemića Slišković objavio je sa kojiih će 11 igrača izaći danas na teren.

Utakmica između HŠK Zrinjskog i Krupe igra se sutra na stadionu pod Bijelim Brijegom u 17h uz izravan prijenos na Našoj TV./HMS/

Najnovije

ZAMJENIK MINISTRA OBRANE BIH

OKOLIĆ: Većina Srba u OS BiH prešla bi u Vojsku Republike Srpske

Većina pripadnika Oružanih snaga BiH srpske nacionalnosti spremna je prijeći u Vojsku Republike Srpske, ako bi bila ponovo formirana, izjavio je za RTRS zamjenik...