ZAMJENICA PREDSJEDATELJA ZD PARLAMENTA BiH

KRIŠTO: Razgovori o izmjenama Izbornog zakona BiH nemaju alternativu

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto rekla je kako razgovori SDA i HDZ-a o izmjenama Izbornog zakona BiH nemaju nikakvu alternativu.

Krišto je kazala kako još uvijek nije održan novi sastanak izaslanstava HDZ-a BiH i SDA te da u tom kontekstu i nema nikakvih novosti u vezi s pregovorima o izmjenama Izbornog zakona BiH.

“Nisam ja tu da pričam jesam li zadovoljna. Kada je riječ o Izbornom zakonu BiH, trebamo se dogovoriti. Prema tome, kad se dogovorimo, bit ćete o svemu informirani. Je li netko zadovoljan ili nije? I tada ću to iznijeti ovisno o tome kakva budu rješenja i prijedlozi”, rekla je Krišto.

Kako kaže, razgovori teku i oni nemaju alternativu te toga trebaju biti svjesni svi.

“Ne smijemo se baviti time je li netko zadovoljan ili ne. Mi tražimo rješenja na tragu da nitko ne bude nezadovoljan, a ni da jedni budu zadovoljni, a drugi nezadovoljni”, rekla je Krišto.

Izmjene izbornog zakonodavstva koje je u parlamentarnu proceduru uputila Demokratska fronta (DF) uopće nije željela komentirati.

“Neću uopće komentirati. Nisam ja ta koja će komentirati bilo čije navode”, zaključila je Krišto, prenosi Klix./HMS/

Najnovije

IMA SE, MOŽE SE...

Haaland na oproštajne darove potrošio pola milijuna eura: Častio i kuhare, fizioterapeute, liječnike…

Norveški napadač Erling Haaland (21) podijelio je desetke skupih satova suigračima i klupskom osoblju kao oproštajne darove na odlasku iz Borussije Dortmund u Manchester...