„Kristalno sunce 2023.“ izabrani najbolji sportaši općine Žepče za 2023. godinu

U Sali OV Žepče, 13.3.2024. je održan 18. po redu izbor najboljih sportaša i sportašica općine Žepče „Kristalno sunce“ kojeg tradicionalno organizira Sportski savez općine Žepče. Zbog manjeg broja prijava ovogodišnja manifestacija je održana u nešto skromnijem obliku. Nagrade i priznanja su dodijeljene najboljim pojedincima i kolektivima koji su poslali prijave za sudjelovanje, odnosno  najuspješnijima iz svih prijavljenih klubova. Dodijeljene su i posebne nagrade.

Priznanja za najuspješnije sportaše u 2023. godini su dobili Edo Preldžić – KK Orlovik Žepče, Igor Rašić- MNK Žepče, Kristijan Katić RK Žepče i Franjo Adžić – NK Žepče 1919.

Za najuspješnije mlade sportaše priznanja su dobili Muamer Sunger – Karate klub IPON, Muhamed Sunger – Karate klub IPON, Davud Kamerić – Karate klub IPON, Abdul Hakim Delić KK Orlovik Žepče, Enis Suljević – RK Žepče, Farsis Kepić – RK Žepče, Bakir Huseinagić – NK Žepče 1919, Danis Cikotić-  NK Žepče 1919, Mateo Jakovljević – NK Žepče 1919, Anis Fejzić -Judo klub Mahnjača,  Eldar Čizmić – Judo klub Mahnjača, Muhamed Halilović – Judo klub Mahnjača.

Priznanja za najuspješnije mlade sportašice su dobile Nika Jurić – Karate klub Viktoria, Asja Huskić – Karate klub IPON, Emina Kozlić – Karate klub IPON, Ehlimana Omerović – Judo klub Mahnjača, Ajla Čizmić – Judo klub Mahnjača, Leona Jelić – Judo klub Mahnjača i Sara Banović – ŽNK Sloga Doboj

Priznanja za najuspješnije muške ekipe su dodijeljena KK Orlovik Žerpče i Rukometnom klubu Žepče kadeti.

Za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom priznanje je dobio  Srećko Jorgić – Udruga paraplegičara, a Senad Preldžić KK Orlovik Žepče je ponio priznanje za najuspješnijeg trenera u 2023. godini.

Predsjednik Sportskog saveza Općine Žepče Vlado Lučić je predvodio dodjelu priznanja, zajedno za upravnim odborom Saveza. Zahvalio je svima na dolasku i naveo kako su ovo priznanja svima onima koji rade i koji se trude. Također je naveo i da ga žalosti slab odziv i mali broj pristiglih prijava, ali i da vjeruje da će se sljedeće godine manifestacija ponovno održati u kino dvorani.

Ispred Općine Žepče svečanosti su nazočili općinski načelnik Mato Zovko i predsjedavajući OV Žepče Edin Šišić.

Općinski načelnik je ovom prilikom čestitao svim klubovima koji se „bore i rade“. „Zahvaljujem svima vama na doprinosu u razvoju sporta u Žepču. Općinska vlast će vas na tome putu uvijek podržavati. Zahvaljujem vam na promoviranju svojih postignuća, svojih trenera, svoga kluba i na kraju svoje općine. Od srca čestitam svima koji su nominirani i svima koji će dobiti priznanja!“ poručio je Načelnik./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img