PREDSJEDNIK HSS

Krešo Beljak demantira da je izbačen iz HSS-a

Nakon što je objavljena informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a, oglasio se i sam Beljak. Za Dnevnik.hr je rekao da je to nemoguće, da je Statut HSS-a jasan i da danas nije 1. april.

Podsjetimo, “Na današnjoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora HSS-a većina članova u mandatu izjasnila se za isključenje Kreše Beljaka iz članstva HSS-a, stajalo je u priopćenju Glavnog odbora HSS-a koje je poslala Ana Marija Petin.

Navode kako je glavni odbor HSS-a većinom glasova donio odluku o sazivanju Izvanredne glavne skupštine.

Nakon što se vijest kao munja proširila društvenim mrežama, javio se i sam Beljak. Kaže da danas nije 1. april i da je to što su neki mediji prenijeli nemoguće.

“To nije istina. Ja vas samo mogu uputiti na Statut HSS-a. Samo me Skupština može opozvati, a u tom slučaju ovlasti prelaze na zamjenika kojeg imenuje predsjednik stranke.

Dakle to je nemoguće. Smiješno!! To je kao da vam ja sada kažem da sam Plenkovića izbacio iz HDZ-a i to netko prenese”, rekao je Beljak za Dnevnik.hr./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OBOREN NOVI CRNI REKORD

U BiH 1.534 novozaraženih, 20 osoba preminulo

U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.720 uzoraka, od kojih je 909 pozitivno na SARS-CoV-2. Novi slučajevi registrirani su...