Hrvatski Medijski Servis

KREŠEVO: 200 dama na prvom Ladies nightu

Prekrasna ljetna noć, bazen, priroda, kokteli, glazba uživo i predstava na otvorenom. Kada svemu ovome dodate 200 predivnih žena, zvuči skoro pa nestvarno.

Međutim, scenarij je ovo ‘Ladies night’ događaja u Kreševu koji su osim domaćih dama pohodile i brojne gošće iz Kiseljaka, Sarajeva i  drugih općina.

Naime, nakon niza uspješnih manifestacija u Kiseljaku, udruga Arka je u suradnji s Općinom Kreševo, a povodom Dana općine, održala ovu manifestaciju namijenjenu samo damama i u Kreševu, u jedinstvenom ambijentu kompleksa “Banja”.

Noć je otvorila uvijek odlična Sanela Krsmanović svojom izvedbom “Prekvalifikovane” nakon koje je pozornicu preuzela Lana Hamza i njen Dreamhouse bend.

Dame su do kasno u noć uživale u ljetnim koktelima i odličnoj glazbi ali i prezentacijama domaćih poduzetnica i umjetnica.

Naime, osim Općine Kreševo projekt su podržale i brojne domaće tvrtke, a uživalo se i u tomboli.

Cijeli događaj imao je i humanu notu jer su dame prikupljale sredstva za bolesnog dječaka iz Visokog, Afana Selimovića./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte