Kranjčaru pukao mišić, ne ide u Brazil

Nakon što su ranije iz konkurencije za nastup na Svijetskom nogometnom prvenstvu zbog ozljeda otpali Mate Maleš, Ivo Iličević te Ivan Strinić, Hrvatska nogomena reprezentacija ostala je i bez Nike Kranjčara.

Niko Kranjčar propušta Svjetsko prvenstvo u Brazilu zbog rupture mišića natkoljenice, objavio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak.

Kranjčar se ozlijedio u subotnjem dvoboju svog Queens Parks Rangersa i Derby Countyja, saznaje HRT. Zamijenjen je u 33. minuti zbog bolova u stražnjoj loži. Danas je stigao u Zagreb gdje je u bolnici Sveta Katarina u Zaboku obavio pregled. Ustavnovljena je ozljeda mišića natkoljenice zbog koje mora propustiti svjetsku smotru.

Jednostavno, ne bi imao dovoljno vremena za oporavak, potvrdio je hrvatskim mediijma glasnogovornik Pacak.

Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima. Znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj. Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama. Jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji, komentirao je vijest izbornik Niko Kovač na službenoj stranici HNS-a./HMS/

Najnovije

EURO 2020

Bez golova u sudaru Engleske i Škotske

U drugoj utakmici skupne D Engleska i Škotska su sinoć na Wembleyju odigrali bez golova 0:0. Bila je to borbena utakmica u kojoj su obje...