Kraljica čapljinskog Karnevala Martina Jurić poziva djevojke u borbu za prestižnu titulu

Povodom održavanja tradicionalne turističke manifestacije ”XX Međunarodni ljetni karneval 2018.”, u Čapljini, dana 17. i 18. kolovoza, organizator objavljuje javni poziv za izbor kraljice karnevala.

”Molimo zainteresirane djevojke, koje žele biti dio karnevalskih događanja i biti počašćena titulom kraljice karnevala, da se prijave u ured Turističke organizacije ”Čapljinka”, ističu organizatori.

Proziv svim djevojaka uputila je i aktualna kraljica karnevala Martina Jurić koja za Pogled.ba ističe kako je posebno iskustvo sudjelovanja u ovoj manifestaciji.

„Iskustvo u samom procesu izbora, druženje, poznanstva i iskustvo je neprocjenjivo,  kao i osvojena titula koja meni uistinu jako puno znači“, kazala je aktualna kraljica Karnevala za Pogled.ba.

Povjerenstvo turističke organizacije će obaviti informativni razgovor s prijavljenim djevojkama, na osnovu kojeg će se izabrati kraljica karnevala.

”Rok za prijave teče od dana objavljivanja ovog poziva, zaključno s 20. srpnjem 2018. godine. Stjecanjem počasne titule, djevojka korača u karnevalska zbivanja cijelu narednu godinu do predaje krune nasljednici, dakle sukladno potrebama organizacije odlasci na godišnje konvencije FECC-a, razna uzvratna gostovanja u drugim zemljama) potrebno je da bude na dispoziciji”, dodaju organizatori u izjavi za Pogled.ba.

Opći uvjeti: punoljetna, državljanka BiH, prebivalište na području općine Čapljina (uz predočenje osobne iskaznice). Poželjne karakteristike: izražajna osobnost, komunikativnost, članica kulturno-umjetničkog društva, aktivno poznavanje barem jednog stranog jezika. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 00387/36-806-147, broj mobitela 063/725-043 ili na e-mail tur.org.capljina@tel.net.ba

/HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img