Kraljevski stručnjak otkrio da se Elizabeta javlja na telefon samo ovim osobama

Kraljica Elizabeta II. na telefon se javlja samo dvjema osobama unutar Firme. 

“Navodno, kraljica ima dvoje ljudi s kojima najviše razgovara na svojim telefonima, a očito ima i mobilni telefon za koji se kaže da je Samsung opremljen antihakerskom enkripcijom od strane MI6 tako da nitko ne može hakirati njezin telefon”, otkrio je kraljevski stručnjak Jonathan Sacerdoti za podcast The Royally US, piše Index.hr.

S njima je najčešće u kontaktu

“Dvije osobe s kojima je najčešće u kontaktu su navodno njezina kći, princeza Anne i njezin menadžer konjskih utrka John Warren. To znači da oni mogu doći do kraljice s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako nazovu, ona se javlja”, dodao je Jonathan.

Firma je neformalni naziv za britansku kraljevsku obitelj i s njom povezane institucije, uključujući dvorjane, osoblje i članove kraljevske obitelji koji održavaju poslovanje monarhije.

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry neće proslaviti Božić s kraljevskom obitelji, iako ih je kraljica Elizabeta II. pozvala na tradicionalni obiteljski ručak, koji se inače organizira u Buckinghamskoj palači, ali će se ove godine održati u dvorcu Windsor, u kojem se kraljica u posljednje vrijeme odmara. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...