ŠIROKI BRIJEG

Kraljević i Topić primili državnog prvaka u judu Domagoja Marića

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić upriličili prijem za Domagoja Marića – državnog prvaka u judu.

Širokobriježanin Domagoj Marić trenira i nastupa za judo klub “Borsa” iz Mostara. Na nedavno održanom državnom prvenstvu u judu u Lukavcu osvojio je zlatno odličje i postao državni prvak u seniorskoj kategoriji.

Domagoj se godinama bavi ovim sportom, a osvojio je veliki broj odličja u svim kategorijama, od najmlađih do seniorskih. Domagoj je i student 4. godine studija Kineziologije u Mostaru.

Kako je i sam rekao, potrebno je mnogo truda, ulaganja i odricanja kako bi se napravili vrhunski rezultati. Stoga ova medalja ima veliki značaj.

Gradonačelnik Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Topić čestitali su mu na uspjehu i poželjeli mnogo odličnih sportskih rezultata. Zahvalili su mu i na promociji Širokog Brijega, jer ovakvi rezultati još jednom potvrđuju kako je Široki Brijeg i Hercegovina rasadnik talenata, priopćeno je iz Grada Širokog Brijega./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije