ISTOČNO SARAJEVO

KOVAČEVIĆ ZA HMS: Nema sastanka s Kvintom, niti je planiran

Nema sastanka s Kvintom, niti je planiran. Rukovodstvo Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvuje drugim sastancima koje je zakazala Republika Srpska, rekao je Radovan Kovačević, savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH za Hrvatski Medijski Servis.

Upit Kovačeviću smo poslali nakon što se u nekoliko sarajevskih medija pojavila informacija da će se visoki dužnosnici RS-a sastati s veleposlanicima Kvinte u BiH (SAD-a, Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije i Europske unije).

Kovačevićev odgovor na tragu je informacija da se ne radi  o sastanku s veleposlanicima Kvinte, nego je poziv iz RS poslan diplomatima zemalja EU akreditiranima u BiH.

Na sastanku u Istočnom Sarajevu predstavnici RS žele upoznati europske diplomate o stavovima dužnosnika tog entiteta o aktualnoj političkoj situaciji u BiH./R. I./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LIGE PETICE

Marca: U Barceloni je bomba koja može eksplodirati svaki čas

Marca na naslovnoj stranici donosi priču o Ousmaneu Dembeleu pod naslovom "Bomba koja može eksplodirati svakog trenutka". Podsjećamo, francuskom krilnom igraču istječe ugovor na ljeto,...