KOVAČ ZVIJEZDI BAYERNA POKAZAO TKO JE GAZDA: Poslao jasnu poruku njemu i svim klubovima

Poljski nogometaš Robert Lewandowski jedan je od onih igrača koji bi ovog ljeta mogao ostvariti veliki transfer. Aktualni igrač Bayerna ne krije želju za odlaskom, što je već javno istaknuo i njegov menadžer Pini Zahavi, no sudeći prema riječima novog trenera bavarskog kluba Nike Kovača, Poljak ostaje u Münchenu.

“Situacija je vrlo jasna. Robert ostaje u Bayernu”, rekao je Kovač, nakon čega su ga novinari pitali što misli i o njegovoj želji za odlaskom.

“Svatko ima pravo izraziti svoje želje. Istina je da se Robert poigrava s odlaskom u drugi klub, ali jedna je stvar što on želi, a jedna što mi želimo. Lewandowski ima ugovor s nama do 2021. godine i ispunit će ga”, kazao je oštro Kovač.

Poljakov menadžer otkrio je da su najveći interesenti za njegovo dovođenje PSG, Chelsea i Manchester United. Real Madrid navodno je ispao iz utrke.

Može biti da Niko Kovač ovakvim izjavama samo dodatno pumpa cijenu poljskom napadaču, no s obzirom na to da je Lewandowski najbolji igrač Bayerna, bivši hrvatski izbornik sigurno ga ne želi izgubiti bez borbe./Gol.hr/HMS/

Najnovije

"ČUVAJTE SE LAŽNIH HRVATA"

Njemačka policija uhitila Srbe s lažnim hrvatskim putovnicama

Njemačka policija prije nekoliko dana je objavila priopćenje pod naslovom “Čuvajte se lažnih Hrvata”. U priopćenju navodi kako su 27. srpnja 2021. godine službenici federalne...