NIKO KOVAČ

Kovač stao na stranu svog nasljednika i kritizirao Bayern: “Meni je to neshvatljivo”

Kako već neko vrijeme Bayern trese upravljačka kriza, tako je u središtu njemačkih medija sukob trenera Hansija Flicka i sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Glavni razlog sukoba je neslaganje oko sportske politike kluba. Flick želi biti više uključen u transfere, dok “Braco” Salihamidžić ne želi da mu se trener miješa u posao.

Slične probleme imao je i bivši trener Bayerna Niko Kovač.

Uputio oštru kritiku Bayernu

U razgovoru za njemački Bild Kovač je kritizirao sportsku politiku Bavaraca i usporedio je sa sportskom politikom svog sadašnjeg kluba Monaca, piše Gol.hr.

“Slaganje momčadi i planiranje za sljedeću sezonu odrađujemo zajednički, sportski direktor Paul Mitchell, ja i naši skauti. Razgovaramo o svemu, o prinovama i potencijalnim pojačanjima. Mislim da bi tako trebalo biti u svakome klubu. Uostalom, to je jedan od razloga zbog kojih sam došao ovamo”, kazao je Kovač.

“Trener mora biti uključen…”

“Svi znamo kako to izgleda u Bayernu. Potpuno suprotno od Monaca. Kako mi je u Monacu, tako mi je bilo i u Frankfurtu. To želi svaki trener. Morate razgovarati. Trener mora biti uključen u slaganje momčadi”, poručio je bivši hrvatski izbornik.

Za kraj, Niko Kovač dao je jasnu podršku svome nasljedniku na klupi Bavaraca Hansiju Flicku.

“Meni je neshvatljivo da se nakon svih uspjeha uopće vode rasprave o Flickovu odlasku”, zaključio je Kovač./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...