HRVATSKI TRENERI

Kovač izazvao ludnicu među igračima pobjedničkim govorom na Parku prinčeva

Niko Kovač preporodio je Monaco. Najveća potvrda toga stigla je u 26. kolu Ligue 1. U jednom od derbija prvenstva pobijedio je 2:0 kod do sada nedodirljivog PSG-a i tako se uključio u borbu za naslov.

Najbolji i najbogatiji francuski klub je u zadnji osam godina sedam puta bio prvak, a naslov je osvajao sve tri posljednje sezone. I onda je na Park prinčeva došao Niko Kovač te nadigrao uglednog Mauricija Pochettina, piše Index.hr.

Momčad koja je prošlog tjedna razbila Barcelonu (4:1) u Ligi prvaka na svom terenu bila je nemoćna protiv Kovačevog Monaca.

Igrači gostiju emotivno su slavili veliku pobjedu, ali kada je u svlačionicu ušao Niko Kovač, atmosfera je postala još luđa.

Međutim, kada je trener uzeo riječ da održi pobjednički govor, igrači su ušutjeli. Kovač je na engleskom čestitao igračima na trijumfu i rekao da je to pobjeda koju su izborili pravim pristupom i zalaganjem. Onda je uzeo pauzu i na francuskom uzviknuo: A sada, dva dana!

Time je izazvao euforiju u svlačionici jer ta objava je značila da je igračima dao dva slobodna dana. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI AMERIČKI PREDSJEDNIK

Trump natuknuo mogućnost ponovne kandidature za predsjednika

Bivši američki predsjednik Donald Trump u nedjelju je u svom prvom velikom nastupu nakon napuštanja Bijele kuće natuknuo moguću ponovnu kandidaturu za predsjednika 2024....