KUPRES

Konstituiran Kluba poduzetnika “Prstena”

U sklopu redovitih aktivnosti Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ danas je u Kupresu održano konstituiranje Kluba poduzetnika UBHH Prsten na kojem je sudjelovao i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U organizaciji rukovodstva Udruge Prsten na današnjem sastanku i formiranju Kluba poduzetnika sudjelovala je i federalna ministrica financija i dopremijerka Vlade FBiH Jelka Milićević.

Na današnjoj sjednici UBHH Prsten, uz konstituiranje Kluba poduzetnika, razmatrani su učinci entitetskih i županijskih Vlada o ublažavanju učinaka Covid 19 na gospodarstvo, kao i konkretni prijedlozi za ekonomski oporavak.

Čović je naglasio iznimnu važnost i ulogu koju ima Udruga Prsten pogotovo u kontekstu ovakvih konkretnih inicijativa kao što je formiranje Kluba poduzetnika kroz koji se pravi svojevrsni bazen za poslovne, gospodarske i tehnološke ideje i njihova konkretna realizacija./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON VOJNE VJEŽBE U SRBIJI

DODIK: Granica između RS i drugog entiteta se neće mjenjati, ona je međunarodno priznata

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je mirni razlaz u BiH jedina opcija koja će sigurno biti ostvarena u...