ČOVIĆ U BRČKOM

Konkretnim mjerama ubrzati ekonomski i gospodarski oporavak i osigurati stabilnost

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem i članovima te stranačke organizacije, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su Čovića s trenutnim stanjem u Distriktu, prije svega gospodarskim i ekonomskim mjerama koje su vlasti Distrikta Brčko poduzeli u prevenciji i rješavanju socioekonomskih pitanja nakon izvanrednog stanja i borbe s korona virusom.

-Solidariziranje u novonastalim okolnostima uz direktnu pomoć privatnom sektoru kroz konkretne mjere subvencioniranja i pomoći predstavljene su kao prioritet čije su aktivnosti već započele i bit će ostvarene prema svim gospodarskim subjektima koji su izravno pogođeni uključujući razne grane gospodarstva. Radna mjesta i očuvanje istih su u primarnom fokusu svih daljnjih mjera koje će se donositi na razini Distrikta, stoji u priopćenju HDZ-a BiH.

Dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te aktivnostima i pripremama za iste.

Čović je iskazao punu podršku svim aktivnostima i projektima prezentiranim na sastanku s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko, dr. Antom Domićem i članovima HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON SASTANKA PLENKOVIĆA I JANŠE

Hrvatska ostaje na žutoj listi Slovenije

Hrvatska za sada ostaje na žutoj listi Slovenije, zaključak je nakon sastanka u petak slovenskog i hrvatskog premijera Janeza Janše i Andreja Plenkovića u...