Hrvatski Medijski Servis

Koncerti “In memoriam of EKV” ponovo u Sarajevu, Mostaru, Gračanici i Tuzli

Koncerti “In memoriam of EKV”, koje organizira Kuća muzike i zabave Panta Rhei, i ove godine će biti održani u Sarajevu, Gračanici, Tuzli i Mostaru.

“‘In memoriam of EKV’ je lijep način da sjećanja na ovaj bend sačuvamo od zaborava. Koncertima ćemo obilježiti 26. godišnjicu od Milanove smrti i to ćemo učiniti sa bivšim članovima Ekatarine velike. EKV je obilježio osamdesete, bili su jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova bivše države, a danas se njihova muzika s pravom smatra obaveznom lektirom”, rekli su organizatori događaja.

Koncert u Sarajevu bit će održan 22. studenog u Cinemas Slogi, u Tuzli će biti održan 21. studenog u Clubu Palma/Domu mladih, Mostaru 23. studenog u OKC Abraševiću i u Gračanici u srijedu 20. studenog u Caffeu Times Square ’92.

Cijene karata za sarajevski nastup iznosit će 10KM u pretprodaji, a zatim 15KM. Moći će se kupiti u sarajevskoj Slogi i BKC-u. Ulaznice za koncert u Mostaru u pretprodaji se mogu kupiti na trafici na Rondou. Cijena karte u pretprodaji iznosit će 10KM, a nakon toga će cijena karata iznositi 12KM.

Ulaznice za koncert u Tuzli u pretprodaji se mogu kupiti u CD SHOP Mido na Korzou. U pretprodaji koštaju 8 KM, a zatim 10KM. Ulaznice za koncert u Gračanicu u pretprodaji se mogu kupiti u Caffe Times Square ’92, cijena karte bit će 10 KM./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte