Koncerti “In memoriam of EKV” ponovo u Sarajevu, Mostaru, Gračanici i Tuzli

Koncerti “In memoriam of EKV”, koje organizira Kuća muzike i zabave Panta Rhei, i ove godine će biti održani u Sarajevu, Gračanici, Tuzli i Mostaru.

“‘In memoriam of EKV’ je lijep način da sjećanja na ovaj bend sačuvamo od zaborava. Koncertima ćemo obilježiti 26. godišnjicu od Milanove smrti i to ćemo učiniti sa bivšim članovima Ekatarine velike. EKV je obilježio osamdesete, bili su jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova bivše države, a danas se njihova muzika s pravom smatra obaveznom lektirom”, rekli su organizatori događaja.

Koncert u Sarajevu bit će održan 22. studenog u Cinemas Slogi, u Tuzli će biti održan 21. studenog u Clubu Palma/Domu mladih, Mostaru 23. studenog u OKC Abraševiću i u Gračanici u srijedu 20. studenog u Caffeu Times Square ’92.

Cijene karata za sarajevski nastup iznosit će 10KM u pretprodaji, a zatim 15KM. Moći će se kupiti u sarajevskoj Slogi i BKC-u. Ulaznice za koncert u Mostaru u pretprodaji se mogu kupiti na trafici na Rondou. Cijena karte u pretprodaji iznosit će 10KM, a nakon toga će cijena karata iznositi 12KM.

Ulaznice za koncert u Tuzli u pretprodaji se mogu kupiti u CD SHOP Mido na Korzou. U pretprodaji koštaju 8 KM, a zatim 10KM. Ulaznice za koncert u Gračanicu u pretprodaji se mogu kupiti u Caffe Times Square ’92, cijena karte bit će 10 KM./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VRSALJKO NIJE NASTUPIO

Atletico uvjerljiv protiv Mallorce

Nogometaši Atletica učvrstili su na trećoj poziciji Primere pobjedom na svojoj Wandi nad Mallorcom 3-0 u prvoj utakmici 34. kola.Alvaro Morata je iz penala...