ŠEF BH. DIPLOMACIJE

KONAKOVIĆ: Pozapošljavali su rodbinu, šire antizapadnu histeriju, smišljaju kako da zakoče i oni su “patriote”, a svi drugi “izdajnici”

Institucijama države BiH su trgovali, imenovanjem korumpiranih i nesposobnih kadrova su institucije slabili, napisao je ministar ministar vanjskih poslova Bosne i Hecegovine Elmedin Konaković u svojoj objavi na Facebooku.

– Na čelo institucija i odgovorne funkcije imenovali žene, rodbinu, badže, šure, rođake. Svađaju se sa svim važnim partnerima Bosne i Hercegovine, šire antizapadnu histeriju, a prijateljstva na Istoku su nam skoro uništili.

Prijedloga za rješenje problema nemaju, smišljaju samo kako da zakoče ili uspore procese. Dok sve to rade enormno se bogate, a u familiji nemaju nezaposlenih.

Oni su “patriote” , a svi su drugi “izdajnici”. Godine njihovih politika našu su zemlju stavile na prvo mjesto svjetske liste po odlasku ljudi i na prvo mjesto na listama korupcije.

Grlati su u svađama s grlatim i od toga godinama žive, osvajaju mandate i velike plaće. Borba protiv njih nikad ne smije stati – poručio je Konaković./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img