Hrvatski Medijski Servis

Komedija ”Nije u šoldima sve” stiže u Čapljinu

Životna priča o ljubavi,braku,politici, gastrabajterima……. Komedija prilagođena ukusu publike od srednjoškolaca do znatno starijih i ozbiljnijih gledatelja, stiže u Čapljinu.

Predstava ”Nije u šoldima sve” čapljinskoj publici bit će prikazana 25. travnja s početkom u 20.00 sati.

Zasnovana na mješavini žanrova, monodrame, kod nas relativno nove stand up comedy , one man show-a , a koristi se svim elementima komedije zabune, karaktera, i situacije, obrađujuci svakodnevne teme iz današnjeg života, koje kroz igru dovodi do apsurda.

Nisu izostavljene teme iz politike, umjetnosti, iz odnosa spolova, jurnjave za uspjehom i vlastitom važnošću u kojima gledatelji lako prepoznaju i sebe i sredinu.

Autor i izvodjač u ovoj komediji dotiče se odnosa u braku, ljubavi, aktualnoj temi odlasku na rad i inozemstvo, dakle: o nekim novim gastabajterima, kako je dva puta kršten, a da to nitko nije znao.

Duhovita je to komedija glumca Velimira Pšeničnika Njirića koji je ostavio traga u brojnim ulogoma. A mnogi ga pamte kao Matišu u izuzuzetno gledanoj komediji ”Rodijaci”. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte