Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Kod Budimira prešlo 250 SDP-ovaca

Bivši predsjedavajući Općinskog vijeća sarajevske općine Novi Grad i kandidat SDP-a za načelnika na prošlim lokalnim izborima Aner Šuman priključio se Stranci pravde i povjerenja (SPP) Živka Budimira.

“Nakon dvije godine stagnacije na političkoj sceni Bosne i Hercegovine, a na nagovor velikog broja prijatelja i građana Kantona Sarajevo odlučio sam se ponovno aktivno uključi u bh. političku scenu. Ovaj put to neće biti SDP, iz kojeg sam se isključio u ponedjeljak, nakon 14 godina. Ovaj put sam se opredijelio za SPP”, poručio je Aner Šuman, koji je Budimiru uručio više od 250 novih pristupnica SPP-u.

Pristupnice su, najvećim dijelom, ispunili ljudi koji su izašli iz SDP-a Novi Grad, ali i drugih političkih partija. Ovaj broj nije konačan, kazao je Šuman, naglašavajući da se ispisnice i dalje ispunjavaju. S novim brojem pristupnica, kazao je Budimir, broj aktivnih članova Stranke pravde i povjerenja prelazi 10.000 na što je, kako je kazao, ponosan. Inače, Aner Šuman je dosada slovio kao blizak suradnik jednog od vodećih ljudi  u SDP-u Damira Hadžića.

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte