Kočerin osvojio MNL MZ Grada Širokog Brijega

U finalu igranom na stadionu Pecara Kočerin je rezultatom 4:1 pobijedio ekipu Dobrič-Prova Grabove Drage i tako osvojio MNL MZ Grada Širokog Brijega.

Strijelci na utakmici bili su: Jadranko Sabljić, Mario Mikulić, Ivan Kvesić i Luka Mikluić za Kočerin, dok je pogodak za Dobrič-Provo postigao Marijan Marić.

Dobrič-Provu ovo je bilo prvo finale, a Kočerin je osvojio titulu po četvrti put.

Atmosfera na Pecari bila je odlična, kako na terenu tako i na tribinama na kojima se okupilo približno 4 000 gledatelja. Na kraju utakmice uručeni su pehari i medalje najboljim ekipama i pojedincima.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Blago Gašpar iz MZ Kočerin. Najbolji strijelac turnira je Ivan Buhač iz MZ Jare. Najbolji golman turnira Franjo Sesar iz MZ Dobrič-Provo Grabova Draga. Najbolji igrač finala je Mario Mikulić iz MZ Kočerin. Uručene su nagrade za fair play ekipu i za polufinaliste ovogodišnjeg izdanja Lige.

Pobjednik će predstavljati Grad Široki Brijeg na ovogodišnjem izdanju Lige Hecegovine koja se odigrava u Posušju. Predstavnik Širokog Brijega, u srijedu 21. kolovoza igra četvrtfinalni susret protiv predstavnika Ljubuškog./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS DONOSI

Evo kako je glasovala XI. izborna jedinica, tko će u Hrvatskom saboru predstavljati Hrvate iz BiH i iseljeništva?

Prema nepotpunim rezultatima izbora za Hrvatski sabor u XI. izbornoj jedinici, u kojoj glasuju Hrvati iz BiH i inozemstva, na osnovu 28,43% obrađenih biračkih...