Hrvatski Medijski Servis

KNEZOVIĆ: S hrvatskih prostora u BiH koje Kulenović želi ekonomski izolirati Bošnjacima je u ratu stizalo oružje i humanitarna pomoć

Foto: Facebook

Predsjedniku Asocijacije “Krug 99” Adilu Kulenoviću koji poziva Bošnjake  na bojkot proizvoda sa hrvatskih područja u BiH energično je odgovorio  društveni aktivist i bloger Marijan Knezović. 

Knezović navodi da Predsjednik bošnjačke udruge Krug 99, Adil Kulenović, kaže kako Bošnjaci trebaju bojkotirati proizvode s hrvatskih prostora u BiH. Ako netko ne zna koji su to hrvatski prostori u BiH koje treba ekonomski izolirati, piše Knezović,  to su oni s kojih je Adilu i njegovim sunarodnjacima u ratu dolazilo oružje zajedno s hranom i humanitarnom pomoći.

Podsjećamo, Kulenović je u svojstvu predsjednika “nezavisne” Asocijacije “Krug 99”  pozvao Bošnjake na bojkot proizvoda sa područja Herceg Bosne ako Hrvati nastave ustrajati na izmjeni Izbornog zakona BiH kako se više nikada ne bi dogodilo da većinski narod nametne Hrvatima člana Predsjedništva./HMS/

 

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte