KNEZOVIĆ: Dan patološke mržnje u Bosni i Hercegovini

Svi vi Bošnjaci koji ste dali glas iskompleksiranoj i frustriranoj dvorskoj ludi, Željku Komšiću, nikad vas ne bih mogao žaliti jer se zlo teško može žaliti, ali žao mi je vaše djece, vaših unuka. Od koga će oni učiti o ljubavi dok vi mrzite? Ostavljate svom najvećem bogatstvu najgore primjere, učite ih mržnji po nacionalnoj osnovi, udaljavate ih od ljubavi, razumijevanja. Pokazujete im kako najviše treba mrziti onoga koji vas je jučer spašavao, a danas s njim dijelite dvorište.

Žao mi je vaših dobrih predaka čija imena prljate mržnjom i ksenofobijom. Da, nanosite štetu hrvatskome narodu, ogromnu, ali najveću svojoj djeci i unucima. Hrvati su pokazali kako ogromne štete često izađu na velika dobra. Stotine tisuća vas koji ste danas profesionalno mrzili vršeći “građansku dužnost,” udaljite vašu djecu od knjiga u kojima se spominje što je pravda, moral, dostojanstvo, tolerancija. Ako vam djeca upoznaju te vrednote, gledat će vas s gađenjem. Svoju mržnju pokazali ste cijelom svijetu i on će je ovaj put vidjeti. Hrvati su izabrali svog člana predsjedništva, “izborni rezultati za člana predsjedništva” u BiH to nisu, oni su zapravo tek anketa o mržnji prema Hrvatima, a zemlje u kojima ovoliko ljudi mrzi po profesionalnoj dužnosti – ne traju zauvijek.

Čestitke svim kandidatkinjama i kandidatima na svim razinama koji su pobijedili voljom hrvatskih biračica i birača, bez obzira je li ih netko preglasao ili ne. Hvala svim Bošnjacima koji su danas glasovali za svoje, a ne tuđe predstavnike. Da ih je više, danas bi mogli obilježavati demokraciju, a ne patološku mržnju./HMS/

1 COMMENT

  1. Volim ovo što si rekao nego 10 000 maraka, jer osim fantastične poruke vašim bajnim prijateljima iznio si “patološki osvrt” vas Hrvata prema Srbima. Nedaj Bože da tebe lično kao mladog političara ne obožavam, ali prijatelju gle kako se vraća milo za drago. Doduše, Srbi su u prednosti nad vama Hrvatima, jer Srbi trpe patološku mržnju prema sebi i od vas Hrvata kao i od muslimana.
    Želim vjerovati da su se Hrvati HB malo pripitomili kad su u pitanju Srbi, ali još uvijek ni blizu tolerantni i uljudni kao što su Srbi generalno prema svim narodima na prostoru bivše SFRJ (možda su Albancina nižoj ljestvici, jer njihova LJUBAV prema Srbima je opet van svake pameti).

    Mladi Knezoviću, ovako:
    Preispitaj svoje čojstvo generalno… ostani čvrst u kritikama ali sagledaj stvar i samokritički… Ja ti predskazujem najveći uspjeh medju svim političarima Balkana.ŽIVIO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

O IZVJEŠĆU VSTV U PARLAMENTU BiH

TEGELTIJA: Zastupnici ne razumiju podjelu vlasti

Predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH (VSTV) Milan Tegeltija smatra da veliki broj zastupnika u Parlamentu BiH, osim na deklarativnoj ravni, suštinski ne...