UFC

Khabib javno otkrio UFC-u cijenu za koju bi se vratio, mnogi u nevjerici

Predsjednik UFC-a Dana White nije odustao o Khabiba Nurmagomedova kao borca. Dagestanac se oprostio u listopadu nakon pobjede nad Gaethjeom, ali UFC ga još uvijek tretira kao svog prvaka lake kategorije dok White svako malo baci udicu navijačima tvrdnjom kako vjeruje u makar još jednu borbu.

I sam Khabib je nedavno najavio sastanak s prvim čovjekom UFC-a, no predviđa se kako će razgovor prvenstvo biti vezan za suradnju ruske organizacije Eagle FC koju je Nurmagomedov nedavno kupio i dao joj ovo ime.

Također, Khabib će se brinuti za karijere mnogih boraca iz Dagestana i općenito kavkaskih ruskih republika, piše Gol.hr.

No sigurno će se na tom sastanku spomenuti i mogući Khabibov povratak u oktogon. Britanski tabloidi, ali i madridska Marca te još neki mediji u Europi prenose njegovu izjavu oko mogućeg povratka.

Ngannou protiv Overeema Prije točno tri godine borilački svijet ostao je u šoku nakon (po mnogima) najbrutalnijeg nokauta u povijesti MMA-a

”Ako se odlučite završiti nešto, onda to i napravite. Najvjerojatnije će mi Dana ponuditi određeni novac. Ako to bude 100 milijuna dolara, onda će to biti jako teško odluka. Vidjet ćemo što misli o tome”, prenose mediji izjavu Khabiba.

”Tema mog povratka je nešto što će me pratiti do kraja života”, rekao je Dagestanac.

Conor McGregor i Dustin Poirier bore se 23. siječnja, no Khabib tvrdi kako ni jedan ni drugi nisu mogući protivnici u velikom povratku jer ih je glatko pobijedio.

Poruka Dani Whiteu je poslana. Nikad nitko u UFC-u nije toliko zaradio od jedne borbe, no za sve postoji prvi put. Vidjet ćemo hoće li White zagristi ili ima svoju računicu. Sigurni smo da ima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije