Sve vijesti

BORI SE S DEMENCIJOM

Kći Brucea Willisa otkrila kakvo je njegovo trenutačno stanje

Kći glumca Brucea Willisa gostovala je u ‘The Drew Barrymore Showu’ gdje je pričala o svom ocu koji se bori s frontotemporalnom demencijom.

Tallulah Willis je u razgovoru otkrila njegovo trenutačno stanje.

Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo tražiti. Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno, rekla je i dodala kako im je cilj osvijestiti ostale o demenciji.

U jednu ruku, to je tko smo mi kao obitelj, ali u isto je vrijeme jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u. Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao obitelj i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas, rekla je.

Nedavno je i njegova supruga Emma Heming podijelila detalje njegove bolesti.

Teško je osobi s dijagnozom, teško je i obitelji. I to nije ništa drugačije za Brucea, ni za mene, ni za naše kćeri. Kad kažu da je ovo obiteljska bolest, to zaista i jest, izjavila je Emma koja je dodala da je bilo prokletstvo i blagoslov istovremeno kada mu je bolest dijagnosticirana, jer je konačno shvatila što se događa, kako bi mogla prihvatiti ono što jest.

Izjavila je i kako su njihova djeca puno naučila iz cijele situacije.

Naše kćeri puno su toga naučile iz ovoga. Kako voljeti i kako se brinuti, ali i kako pronaći nešto lijepo u tuzi, priznala je.

Podsjetimo, poznatom glumcu je prošlog proljeća dijagnosticirana afazija, bolest koja je napredovala./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZAGREB

Troje radnika ozlijeđeno, jedan teže u odronu otpada

Tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, u jutrošnjem odronu otpada na Jakuševcu, izjavio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević naglasivši da se odgovornost...