Karoglan na presici zvučao kao da odlazi. Evo što je rekao o mogućem odlasku

Trener Hajduka Mislav Karoglan kritizirao je svoje igrače nakon 0:1 poraza od Dinama. Tim porazom splitski klub se udaljio od naslova prvaka, koji čeka još od 2005. godine.

“Nikad mi nije problem preuzeti odgovornost. Ali znam što radim i koliko sam predan. Tu razinu predanosti moraju imati igrači. I još veću. Da bi bio prvak. Neki odnosi se nisu smjeli desiti. Klub je sve osigurao, predsjednik je s upravljačke strane napravio sve. Ovaj dio neka bude na meni i igračima. U velikom klubu su igrači tu da preuzmu odgovornost”, rekao je Karoglan.

Trener Hajduka na presici je zvučao kao čovjek koji je na odlasku…

“Najmanja stvar sam ja, samo kažem da je klub osigurao da imamo ptičjeg mlijeka. Trener je kriv kad je sve loše i preuzimam odgovornost za loše rezultate. Ja znam što radim i koliko sam predan. Mogu se pogledati u ogledalo. Tu razinu predanosti moraju imati i igrači, i još veću, kako bi bili prvaci.”

Hajduk sad ima sedam bodova manje od vodeće Rijeke i dva manje uz utakmicu više od Dinama, piše Index.

“Sada smo u jako teškoj poziciji. Ovo je bila za nas ključna utakmica. Dok se god igra, matematički si unutra, ali ne ovisimo više sami o sebi”, dodao je trener Hajduka.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img