Hrvatski Medijski Servis

KARAMATIĆ: Komšić je dokazao da se pod maskom građanštine u BiH želi stvoriti islamska država

Mario Karamatić, izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH i predsjednik HSS BiH. Screenshaot Naša tv

Najbolji odgovor na ovaj promašeni pokušaj novoga izbacivanja Hrvata iz tijela vlasti je masovni izlazak BiH Hrvata na birališta koji bi strankama HNS-a olakšao lobiranje kod naših prijatelja u Europi, kazao je u intervjuu za Dnevni list, predsjednik HSS BiH i kandidat na listi stranaka HNS-a za Zastupnički dom Parlamenta BiH.

“Zahvaljujući ponovnoj kandidaturi Željka Komšića danas je svakom trećerazrednom činovniku u EU jasno što se ovdje događa i kako se gaze politička prava jednog konstitutivnog naroda, a dodatno političko zbližavanje sarajevske čaršije s Erdoganovom politikom ne ostavlja mjesta sumnji u to”, ocijenio je Karamatić.

Dodao je da zbog takve promašene bošnjačke politike unaprijed predlaže da se najljepši Trg Herceg Bosne nazove imenom Željka Komšića.

“Jer nitko kao on nije uspio u tolikoj mjeri dokazati našim prijateljima u svijetu kako se pod maskom građanštine u BiH pokušava stvoriti unitarna Islamska država u srcu Europe. Hvala mu na tome”, kazao je Karamatić./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte