KAMION SLETIO U VRBAS Poginule dvije osobe?

– Kamion jedne privatne firme sletio je u Vrbas na magistralnoj cesti M16 između Krupe i Bočca, u kanjonu Tijesno, doznaju “Nezavisne novine”.

Iz PU Banjaluka za “Nezavisne” je potvrđeno da je nezgoda prijavljena, ali nisu mogli davati više informacija.

“Policijski službenici su na terenu i vrše očevid”, kratko su kazali u policiji.

Izvor “Nezavisnih” s mjesta nezgode, kaže da je vidio dvije osobe izvan vozila.

“Jedan muškarac sjedi pored vode dolje. Drugi je izašao na cestu s ozljedom glave, krvav je. Ljudi su izašli da pomognu i promet je zaustavljen”, kazao je očevidac. Dodao je da su nedavno prošla vatrogasna kola.

Prema neslužbenim saznanjima dvije osobe uspjele su iskočiti prije slijetanja vozila u rijeku, prenosi ATV i dodaje da jedna osoba ima prelom noge i prebačena je u bolnicu, druga je i dalje na mjestu nesreće bez većih ozljeda.

Pojedini mediji saznaju da su dvije osobe, koje su ostale u vozilu koje je završilo u rijeci, poginule, ali službenih potvrda ovih informacija još uvijek nema.

Maja Đaković-Vidović, glasnogovornica Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, kazala je da je tužitelj na mjestu nesreće i da vrši očevid, nakon čega će biti poznato više informacija.

Kako ATV saznaje, na lice mjesta su upućeni pripadnici Ronilačkog tima SAJ-a MUP-a RS./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEDOPUSTIVO PONAŠANJE

Enver Halilović napao ministricu Gudeljević jer ga je oslovljavala na materinskom jeziku s “ravnatelj”

Ministarstvo civilnih poslova BiH priopćilo je da je ministrica Ankica Gudeljević verbalno napadnuta na sastanku zbog unapređenja procesa akreditacije visokoškolskih institucija u Brčko distriktu...