Kako se riješiti i do 15 kg otrova koje nosimo u tijelu?

Čovjekov probavni sustav pravi je stroj za preradu hrane, a ako uzmemo recimo 70 godina čovjekovog života, dolazimo do zapanjujućih podataka oko količine hrane i tekućine koje prolaze njega.

Isto tako, dolazi se i do podatka o količini toksičnog otpada u crijevima, kojeg se treba znati riješiti pravilno i na vrijeme.

Čak 100 tona hrana i 40.000 litara tekućine prođe kroz crijeva čovjeka s navršenih 70 godina, u cijelom njegovom dotadašnjem životu. No, isto tako, u crijevima se tijekom tog vremena akomulira i ukupno 15 kilograma toksičnog otpada pa te toksine treba izbaciti van iz probavnog sustava.

Toksini u crijevima truju krv čovjeka i nanose nepopravljivu štetu organizmu. Mnogi su simptomi da su čovjekova crijeva možda puna toksina ili da su začepljena, a neki od njih su poremećen metabolizam, česti zatvori, dijabetes, pretilost ili anoreksija, slab sluh i vid, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kose i noktiju te mnoge bolesti od artritisa do raka, prenosi Kurir.

Klistir će pomoći samo u ograničenom obimu, a taj proces je ionako skup, dugotrajan, neugodan i loš za crijevnu mikrofloru.

Rješenje postoji u jednostavnom receptu – 1-1,5 dl kefira uz jednu do tri žlice mljevenih sjemenki lana. U roku od tri tjedna, uz svakodnevnu konzumaciju, vaše tanko i debelo crijevo bit će očišćeno od taloga sluzi, fekalnih naslaga i parazita, a crijevna mikroflora neće stradati zbog toga.

Spomenuti recept omogućava brzu normalizaciju tjelesne težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mljeveni lan u stanju je apsorbirati i eliminirati toksine iz organizma i smanjuje nivo kolesterola u krvi.

Točan recept glasi ovako:
1 tjedan: 1 žlica mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira
2 tjedan: 2 žlice mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira
3 tjedan: 3 kžlice mljevenog lana pomiješanog sa 150 ml kefira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ODBACILI REZOLUCIJU ZD PARLAMENTA BiH

USVOJILI ZAKLJUČKE: “Neprihvatljive proslave poput Bleiburga od strane vlasti RH”; “Bošnjaci nisu postojali kao nacija”

Narodna skupština Republike Srpske odbacila je večeras "Rezoluciju o poštovanju žrtava fašističkih režima i pokreta" koju je usvojio Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH.Parlament RS...