KAKO JE SUNITA USPJELA S BUNE DOĆI DO TRAVNIKA? Dalipagić najavila žalbu na određivanje jednomjesečnog pritvora

Između Bune južno od Mostara i Travnika ima više od 150 kilometara, a toliku udaljenost u bijegu je prešla Sunita Hindić-Bošnjaković nakon ubojstva Nine Ivankovića.

Što je prethodilo ubojstvu, tko je sve prisustvovao te kako je osumnjičena i pored policijske potjera uspjela prevaliti toliki put još je u sferi medijskih nagađanja i kuloarskih priča.

Osumnjičenoj je danas na Županijskom sudu u Mostaru određen jednomjesečni pritvor. Njena braniteljica, poznata mostarska odvjetnica Nada Dalipagić, za sarajevski portal Klix.ba je kazala da će u roku od 24 sata uložiti žalbu na tu odluku.

“Sud je uvažio prijedlog Tužiteljstva o pritvoru, a mi se naravno nismo slagali. Smatrali smo da niti ima kuda pobjeći, niti je u stanju zbog lomova. Ona nije do sada ni osuđivana”, kazala je Dalipagić.

Sigurno je da je u petak na Buni, južno od Mostara, oko 7:15 ubijen Nino Ivanković (1964.) Odmah je kazano da je riječ o nasilnoj smrti te da mostarska policija traga za počiniteljima. Brzo se pročulo da je to mlađa ženska osoba, a mediji su počeli objavljivati fotografije “fatalne Sunite”.

Sunita Hindić-Bošnjaković (1997.) predala se tu večer oko 20 sati policajcima u Turbetu kod Travnika, a rano ujutru sljedećeg dana prebačena je u Mostar. Sve je iznenadilo da se pojavila polomljenih nogu. Izvori bliski istrazi kazali su da je izjavila kako je do ubojstva došlo nehotično.

Mostarska policija predala ju je Tužiteljstvu noseći je uz stepenice u invalidskim kolicima, dok je osumnjičena bila pokrivena narančastom maramom. Dok nadležni ne izlaze sa službenim informacijama javnost se bavi odnosom osumnjičene i ubijenog, motivima te posebno načinom kako je došla do rodnog Travnika./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Uzalud se tješite, crna čokolada nije ništa zdravija od mliječne

Iako se crna čokolada češće smatra zdravijom od mliječne čokolade, razlika između njih je neznatna, navode stručnjaci.Primarni razlog za dobru reputaciju crne čokolade je...