KADIROV O LIKVIDACIJI BAGDADIJA: Ja sam te rodio, i ja ću te ubiti

Vijest da su američke snage ubile vođu terorista Abu Bakra al Bagdadija podsjetila je čečenskog lidera Ramzana Kadirova na riječi Tarasa Buljbe: “Ja sam te rodio, i ja ću te i ubiti”.

“Abu Bakr al Bagdadi je ponovo ubijen? Na pamet mi padaju riječi Tarasa Buljbe, koji je svom sinu Andriji rekao: ‘Ja sam te rodio, i ja ću te ubiti!’. Bin Laden je mrtav, dok je Al Kaida ‘živa’. Bagdadijeva smrt malo toga mijenja, ako se teroristi dijele na dobre i loše. Važno je da se Sirija u potpunosti očisti od Islamske države”, napisao je Kadirov na Telegramu, prenosi Sputnjik.

Ratni reporter Aleksandar Koc primjetio je da su Amerikanci lidera Islamske države likvidirali u Idlibu, gdje, prema njihovim vlastitim tvrdnjama, nema terorista.

“Ako je istina da su Bagdadija ubili u Idlibu, smiješno je što se radi o mjestu gdje se, po mišljenju Amerikanaca, ne nalaze nikakvi teroristi — samo umjerena opozicija i bijeli šljemovi”, napisao je Koc na Telegramu.

Podsjetimo, američki predsednik Donalda Trump je najavio vrlo važnu izjavu o nekom događaju, nakon čega su mediji javili da su američki specijalci navodno likvidirali El Bagdadija u sirijskoj provinciji Idlib./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ODGOĐENO DO DALJNJEG

Autobusi iz BiH za Hrvatsku vraćeni sa granice

Autobusi koji su u četvrtak krenuli na linijama za Hrvatsku vraćeni su sa granice, a autobusne linije za tu zemlju su ponovno ukinute i...