Sve vijesti

HNK Mostar

Kad zaprijete Vahinoj obitelji Alžir pobjedi !?

Vahid Halilhodžić stigao je s Alžirom blizu ulaska u šesnaestinu finala SP-a. Nakon pobjede nad Južnom Korejom 4:2 kazao je kako su ga uzdrmale kritike nakon poraza od Belgije, ponajbolje europske reprezentacije.

– I danas smo odigrali odlično. Nakon 3:0 malo smo stali, možda je razlog bilo psihičko opuštanje, možda fizički više nismo mogli, ne znam, razgovarat ću s igračima. Pobjedu posvećujem alžirskim navijačima koji su tako dugo čekali pobjedu na SP-u. Protiv Rusije sve je moguće.”

Vaha je, kako prenosi avaz, u odnosu na prvu utakmicu dosta promijenio početnu postavu.

“To je bilo taktički. Pripremio sam se, proučio kako Koreja igra, a i trebalo mi je svježine. U prvom smo poluvremenu igrali gotovo savršeno, drugo nije bilo tako dobro. Koreja je jako organizirana momčad i pripremili smo se na to, te složili taktiku koja im ne odgovara. Četvrti je gol bio iz udžbenika, većina i brazilskih navijača je uživala.”

Halilhodžić se opet požalio na velik pritisak i kritike alžirskih medija, kazavši čak kako se prijetilo njegovoj obitelji!? Drugim riječima: očekuje se i pobjeda nad Rusijom, zaključuje avaz. /HMS/

Najnovije