IGRA SE U ORLANDU

Musa i Nurkić se vraćaju na parket

Poznati novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski donosi informacije u kojem formatu bi se mogla dovršiti sezona u NBA ligi za koju se procjenjuje da će se nastaviti 31. srpnja. Glavna informacija je da će igrati 22 ekipe u Orlandu.

Sve momčadi odigrati će osam utakmica regularne sezone u Orlandu, kako bi se odredilo tko će sa koje pozicije ići u play off. Timovima koji su trenutno na play off pozicijama pridružit će se New Orleansu, Portland našeg Jusufa Nurkića, Phoenix, Sacramento, San Antonio i Washington.

Iz obje konferencije će igrati timovi koji su trenutno na mjestima koje vode u play off, dok će preostalih šest momčadi igrati play -in. Dakle – svatko ima priliku za plasman u doigravanje igrati će utakmice u Orlandu.

Posebno raduje činjenica da ćemo moći ponovo gledati Jusufa Nurkića, ali i Džanana Musu čija se momčad nalazi među osam najboljih Istočne konferencije.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BRZA CESTA MOSTAR - ŠIROKI BRIJEG - GRANICA RH

IGH i partneri s Autocestama FBiH potpisali ugovor o izradi idejnog i glavnog projekta, rok 18 mjeseci

Institut IGH d.d. je kao vodeći član zajednice ponuđača, uz IGH d.o.o. Mostar, Integru d.o.o. Mostar te GEOCON d.o.o. Čitluk, potpisao ugovor s JP...