SRBIJA

Još jedna djevojka ispričala stravične detalje zlostavljanja u školi Mike Aleksića

Mediji u Srbiji mediji objavili su još jednu potresnu ispovijest djevojke koja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao scenarist i redatelj iz Beograda Miroslav Mika Aleksić. Riječ je o 20-godišnjoj polaznici njegove škole koja ga je prijavila zbog silovanja i saslušana je u tužiteljstvu.

Djevojka je pristala za Blic ispričati, pod uvjetom anonimnosti, kroz što je prošla tijekom devet godina provedenih u “školi glume”, a posebno tijekom sedam mjeseci.

“Počelo je dva tjedna nakon mog 18. rođendana. Kao da je sačekao da budem punoljetna, iako su druge djevojke bile i mlađe kada ih je napastovao. Kada je sve to počelo, povraćala sam, stršala sam 11 kilograma. Osušila sam se. Nisam povraćala samo poslije satova, događalo se i tijekom dana. Svaki obrok bih povratila”, priča djevojka.

Kaže da se tada sve promijenilo, njeni odnosi s prijateljicama, raskinula je s dečkom, povukla se u sebe, izolirala se u školi…

“Kada me je prvi put odveo u ured, sjećam se da je cijeli sat pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako ga može odnijeti vjetar, da pukneš prstima i žena padne. Sve vrijeme me je gledao u oči. Imala sam u tom trenutku nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svjesna. Gledala sam ga s divljenjem! Mislila kako on sve zna i kako sve vidi! Procijenio je i on to i odveo me u ured, gdje mi je rekao da ćemo raditi na mom samopouzdanju i da će on meni pomoći. On je veoma inteligentna osoba, prepametan čovjek koji je pripremio savršen zločin”, priča ova 20-godišnjakinja.

Ispričala je da je nakon onog što se dogodilo stalno plakala.

“Kada bi se to dogodilo, ja sam se tuširala 10 puta. Bez pretjerivanja, 10 puta. Uđem u kadu, istuširam se, izađem, pa se vratim u kadu jer moram to saprati sa sebe. Znala sam da nije normalno da me dira netko od 66-67 godina, bilo mi je odvratno, ali i dalje nisam sumnjala da ima bilo kakve namjere koje nisu pedagoške i za moje dobro. To je taj bolesni strah da ti njega ne smiješ razočarati, nikako! Vraćala sam se na te satove, jer sam se plašila da on ne pomisli da zbog toga nisam došla. To je do te mjere išlo”, kaže ova djevojka.

Silovanje se, kako tvrdi, ponavljalo skoro svakog utorka tijekom sedam mjeseci, a zlostavljanje je prestalo kada je završila tzv. školu glume.

“Bio je svibanj, a sve je počelo u studenom. Sjedila sam u kafiću s dvije prijateljice. Za stolom pored bile su dvije kolegice koje su znale da se u toj školi nešto događa. Prišle su nam, pitale su kako idu pripreme i događali se nešto u uredu. Kao da sam jedva čekala da me neko to pita, pukla sam, počela plakati… Onda me je kontaktirala jedna starija kolegica. Govorila mi je da nikako ne idem na posljednji sat. Ipak sam otišla, to je taj bolesni momenat, ali dogovor je bio da se pred kraja sata one pojave i spriječe ga da me odvede u ured Tako je i bilo. To je bio moj posljednji susret s Mikom. Izletjela sam niz stepenice, ispred škole, u Knez Mihailovu, i opet sam povraćala. Bilo je to olakšanje pomiješano sa strahom, jer sam se plašila da se može nastaviti, da će uspjeti doći po mene i kad više ne budem u studiju”, priča polaznica škole.

Cilj joj je, kako kaže, bio da Mika više ne siluje nijednu djevojku./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ISLAMISTIČKO SMAKNUĆE

Kako je laž jedne tinejdžerice dovela do brutalne smrti profesora u Parizu

Kao i mnogi drugi školski zabušanti, 13-godišnja djevojčica nije željela da njen otac sazna kako je suspendirana zato što se nije pojavljivala na nastavi....