RS

Još 10 osoba oboljelo od koronavirusa

Od posljednjeg izvješće o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata, izvršeno je testiranje 510 laboratorijskih uzorka, a novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 10 osoba u Republici Srpskoj, priopćeno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Testiranja su izvršena u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici Foča.

“Radi se o osam ženskih i dvije muške osobe, od kojih su tri mlađe i sedam srednje životne dobi”, priopćio je Institut za javno zdravstvo RS.

Kako se navodi, prema mjestu prebivališta četiri osobe su iz Modriče, tri iz Banjaluke, i po jedna Bijeljine, Vukosavlja i Kotor Varoša.

Institut dodaje da je do sada u Republici Srpskoj potvrđeno 1.479 slučajeva koronavirusa, a preminulo je ukupno 116 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.008 osoba, a na (SARS-CoV-2) testirano je ukupno 29.382 osoba./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DIREKTOR GRANIČNE POLICIJE BiH

GALIĆ: Imamo jednog policajca na 30 kilometara granice

Granična policija Bosne i Hercegovine (GPBiH) bori se s mnogim zadacima, a na prvom mjestu je ilegalni ulazak migranata u BiH. Mjesecima unazad se...