JEZIVO U pustinji u Kaliforniji pronađeno 6 mrtvih tijela

Šest ljudi pronađeno je mrtvo u pustinji Mojave u južnoj Kaliforniji. Policija istražuje tko stoji iza ubojstava nakon što je šest tijela pronađeno razbacano u zabačenom dijelu pustinje, objavio je ured šerifa okruga San Bernardino. Policajci koji su zaprimili dojavu otkrili su tijela u utorak navečer u zabačenom dijelu pustinje uz autocestu 395 blizu El Miragea, oko 95 kilometara sjeveroistočno od Los Angelesa, rekla je novinarima šerifova glasnogovornica Mara Rodriguez.

Zasad nema informacija o identitetima ubijenih. Dužnosnici su rekli da uzrok i način smrti tek treba biti potvrđen, ali Victor Valley News javlja da su sve žrtve upucane. Prvobitno je prijavljeno pet tijela, no Rodriguez je rekla da su ostaci šeste žrtve pronađeni tijekom istrage.

Televizijska postaja iz Los Angelesa KTLA-TV rekla je da su snimke iz zraka s mjesta događaja pokazale više krvavih tijela na tlu s desecima tragova i čahura oko njih. Čini se da su neke od žrtava također bile spaljene, objavila je ta televizija, dodajući da su prizori previše jezivi da bi bili emitirani.

Na mjestu događaja zatečena su i dva vozila – plavi terenac i bijeli kombi. KTLA navodi da je SUV bio propucan mecima i razbijenih prozora, dodajući da je jedno od tijela pronađeno u jednom od vozila.

Policija je rekla da nitko nije uhićen i nije ponudila objašnjenje za motiv ili okolnosti ubojstava. El Mirage je zajednica koja leži u blizini ravnog, suhog korita jezera u zapadnoj dolini Victor u pustinji Mojave./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img