JEZIVO Brat zadavio sestru u Pakistanu nakon što su ju on i otac godinama silovali

Pakistanska policija uhitila je oca i brata žrtve nakon što se proširila videosnimka iz pokrajine Punjab na kojoj brat davi svoju sestru dok ih otac gleda, rekli su danas dužnosnici.

Događaj je izazvao šok i bijes u naciji koja se bori s valom nasilja nad ženama. Djevojku u dobi od 22 godine usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski dužnosnik Rana Akmal za dpa.

Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošlog tjedna. Obitelj je pokopala ženu tvrdeći da je umrla od kolere.

Policija je registrirala slučaj jučer nakon što se videosnimka proširila, dodao je Akmal. I otac i brat priznali su policiji da su ženu godinama silovali i da su je ubili kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski dužnosnik Mohamed Imran.

Policija je danas ekshumirala tijelo radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran. Provode se racije radi uhićenja osobe koja je navodno snimila zločin.

Zločini protiv žena, uključujući djevojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njezinom djecom na autocesti, šokirali su Pakistan posljednjih godina.

U Pakistanu se svake godine prijavi tisuće silovanja, ali je stopa osuđivanja manja od 3 posto zbog manjka vladavine prava i nejasnih zakona, pokazuju policijske statistike./Hina/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img