Hrvatski Medijski Servis

JELČIĆ ZA HMS: Očekujemo kvalitetnu košarku na turniru „Široki 2018“, dolaze Cibona, Šibenik i Sloboda

Igor Jelčić

“U petak počinje memorijal „Široki 2018“ koji se igra za pokojne djelatnike HKK Širokog. Ove godine konkurencija na turniru bit će dosta jaka. Osim  Širokog na turniru će nastupiti zagrebačka Cibona, KK Šibenik i tuzlanska Sloboda. Očekujemo kvalitetnu košarku, te dobru posjećenost na tribinama”, rekao je Igor Jelčić, predsjednik HKK Širokog za Hrvatski Medijski Servis.

Podsjećamo, HKK Široki prošlu sezonu je, suprotno očekivanjima navijača i javnosti, završio na četvrtom mjestu nakon šokantnog poraza od sarajevskog Sparsa u posljednjim trenucima susreta koji je odlučivao drugog putnika iz BiH  u ABA 2 ligu.

Govoreći o planovima za novu sezonu Jelčić navodi da je cilj Širokog ući u Ligu za prvaka „Želimo biti u tih 5 ili 6 ekipa koje će izboriti nastavak natjecanja kroz Ligu za prvaka BiH, a nakon toga  probat ćemo izboriti  mjesto koje vodi u ABA  2 Ligu, kaže Igor Jelčić, predsjednik HKK Široki  za HMS.

Jelčić ističe da se ekipa HKK Širokog nije značajno mijenjala u odnosu na prošlu sezonu.

„ Doveli smo samo jednoga novog igrača, a to je Goran Filipović iz Splita. Pripremno razdoblje završit ćemo sa onim igračima koje imamo na raspolaganju, a onda u razdoblju do Početka Lige odlučit ćemo trebamo li pojačanja na nekim pozicijama ili ne“, kazao  je Jelčić./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte