DRAMA U SARAJEVU

Jedna osoba poginula dok je bježala od policije, policajac teško ozlijeđen

Sinoć, oko 00.25 sati na području općine Stari grad Sarajevo, policijska patrola je pokušala zaustaviti jedno vozilo, te je vozač istog odbio da se zaustavi i dao se u bijeg, a pored vozača, u vozilu su se nalazila još dvije osobe, priopćeno je iz policije.

Nakon kraćeg vremena policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ su uspjeli zaustaviti navedeno vozilo, te su se osobe iz istog dala u bijeg, da bi tom prilikom jedna osoba uspjela pobjeći, dok je druga sustignuta od strane policijskog službenika, kojom prilikom je fizički napalo policijskog službenika nanijevši mu teške tjelesne povrede, unatoč kojim je policijski službenik istog uspio savladati upotrijebivši sredstva sile, te ga staviti pod kontrolu, dodaje se u priopćenju.

-Treća osoba je tijekom bijega skočilo sa podzida određene visine, zadobivši tom prilikom tjelesne povrede, zbog čega je policija pozvala Hitnu pomoć na mjesto događaja i tijekom ukazivanja liječničke pomoći navedena osoba je preminula, te je u 01.10 sati proglašena smrt istog.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva SŽ, koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidom. Između ostalog, utvrđeno da je osoba koje je preminula inicijala A. H. rođen 1983. g. iz Sarajeva, dok je slobode lišen E. K. rođen 1988. g., također iz Sarajeva, a za trećom osobom, koja je od ranije poznata policijskim službenicima i za kojom je već raspisana potraga zbog ranije izvršenog kaznenog djela, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ nastavljaju intenzivnu potragu./HMS/

Najnovije

UFC

Ako pobijedi Cormiera, Miočića čekaju bogata ponuda i dosad neviđeni spektakl

Pobjednik okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera dobit će nikad bogatiju ponudu za borbu protiv Jona Jonesa, tvrdi glavni trener Američke kick-boksačke akademije Javier...