JAKOBUŠIĆ: Perišić će u Hajduku igrati za 1 euro

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić na konferenciji za medije zaželio je dobrodošlicu Ivanu Perišiću te otkrio da će imati simboličnu plaću od jednog eura.

– Zadovoljstvo mi je što mogu zaželjeti dobrodošlicu našem Ivanu. Ovo je nešto što smo započeli prije tri godine s Lovrom Kalinićem, pa Marko Livaja i Nikola Kalinić, mogu dodati tu i Danijela Subašića. To su igrači koji su ostavili trag u reprezentaciji, ali su i ovog podneblja, a sad vrhunac s Ivanom Perišićem. Rekli smo da je najbolje da djeca navijaju za naše igrače, a evo sad smo doveli još jednog da imaju uzor, rekao je Jakobušić:

– Ugovor je do 30. lipnja, a nije tajna, dogovorili smo se da ćemo reći. Ivan će isto tako simbolično igrati za 1 euro i Hajduk ta posudba neće koštati. Također, njemu želimo brzi oporavak, nema pritiska. Naš cilj je sljedeća sezona, zato smo dogovorili i sljedeću sezonu gdje bi Ivan trebao sljedeću godinu igrati u Hajduku. Isto će tu sezonu igrati za jedan euro, simbolično. Ali smo dogovorili i određene bonuse za grupe za europska natjecanja. Dogovorili smo i dva prijelazna roka, postoje i klauzule na ljeto i zimu, može se napraviti transfer./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img