JAJCE: Održane 15. sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Jučer su u Jajcu održane 15. sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Županije Središnja Bosna na kojima se natjecalo deset ekipa (Bugojno, Busovača, Fojnica, Jajce, Kiseljak, Kreševo, Novi Travnik, Travnik, Uskoplje i Vitez) u pet sportskih disciplina (mali nogomet, odbojka, stolni tenis, šah i potezanje konopa).

Prije početka Igara, predstavnici županijske i općinskih organizacija Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata položili su vijenac i upalili svijeće na spomen obilježju poginulim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane u središtu grada Jajca, piše Volimjajce.com

Pokrovitelj Igara bila je ministrica financija Županije Središnja Bosna, gđa. Mirjana Plavčić, koja je svečano otvorila 15. sportske igre dragovoljaca i veterana.

Poslije cjelodnevnog sportskog nadmetanja, više od 300 dragovoljaca i veterana i građana Jajca druženje je nastavilo u svadbenom salonu “Ladan”.

Ukupni pobjednik 15. sportskih igara dragovoljaca i veterana bila je ekipa Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a iz Jajca.

U pojedinačnim disciplinama pobijedili su:

  • mali nogomet – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Bugojno
  • šah – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Jajce
  • odbojka – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Kreševo
  • stolni tenis – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Novi Travnik
  • potezanje konopa – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Uskoplje

     

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AFERA RESPIRATORI

Što se nalazi u ruksaku koji je Ana Bavrka predala Solaku u jednom mostarskom kafiću?

Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite viđen je u subotu u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori" zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom,...