LJUBUŠKI

Izložba „Art must go on“ akademske slikarice Tamare Herceg

Akademska slikarica Tamara Herceg predstavit će domaćoj publici 19. samostalnu izložbu pod nazivom „Art must go on“. Svečano otvorenje upriličit će se 22. ožujka u 19 sati u Gradskoj galeriji Ljubuški.

„U Gradskoj galeriji izlažem novi ciklus radova velikih formata pod nazivom „Art must go on“ koji je svojevrsni nastavak na ciklus „Zabranjeno plakatiranje“ započet 2020. godine u kojem se bavim problematiziranjem inficiranja konzumerističkog društva suvremenim marketingom prikazujući oljuštrene reklamne panoe od kojih nam je potrebno rasterećenje, no prije svega postavljajući naglasak na likovnu problematiku odnosa teksture i plohe, piše Ljportal.com.

Prošlo je točno deset godina od moje prve samostalne izložbe u Ljubuškom i poseban je osjećaj i zadovoljstvo što konačno izlažem u pravom galerijskom prostoru u svom gradu“, kazala je Herceg.

Zainteresirani će izložbu moći pogledati do 12. travnja svakim radnim danom od 12 do 15 sati./HMS/

Najnovije

HAAG

Stanišić i Simatović osuđeni na po 15 godina zatvora za zločine u BiH i Hrvatskoj

Međunarodni mehanizam za krivične sudove (MMKS) danas je izrekao konačnu presudu u trajanju od po 15 godina zatvora bivšim šefovima Službe državne sigurnosti Srbije...