Hrvatski Medijski Servis

Izložba “Anne Frank – Historija, Istorija, Povijest za danas” u “Kosači”

Putujuća izložba „Anne Frank – Historija, Istorija, Povijest za danas“ na trideset i dva panela donosi brojne detalje iz života židovske djevojčice i njezine obitelji s kraja Drugog svjetskog rata, ali i aktualizira pitanje ponovne pojave nacističke ideologije u suvremenom svijetu – stiže u Mostar.

Izložba “Anne Frank – Historija, Istorija, Povijest za danas” službeno će biti otvorena u HD “Herceg Stjepan Kosača” 17.3.2016. godine u 13:00 sati.

Ulaz je besplatan, a izložba će biti otvorena za posjetitelje od 17.3. do 1.4., radnim danima  od 09:00 sati do 19:00 sati u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru.

Postavka „Anne Frank – Historija, Istorija, Povijest za danas“ će, nakon Mostara, biti prikazana i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Izložba se realizira u okviru projekta „Historija, Istorija, Povijest – Lessons for Today“ kojeg implementira Kuća Anne Frank u suradnji s Inicijativom mladih za ljudska prava u BiH i fondacijom Humanost u akciji BiH, a pod pokroviteljstvom Europske unije.

Projekt je regionalnog karaktera te uključuje i Otvorenu komunikaciju (Srbija), Hrvatsku edukacijsku i razvojnu mrežu za evoluciju sporazumijevanja – HERMES (Hrvatska) i Omladinski obrazovni forum (Makedonija)./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte