ZA MALIŠANE

“Izgubljeno-nađeno” u Lutkarskom kazalištu

Lutkarsko kazalište Mostar i ovoga tjedna uz ograničen broj gledatelja nastavlja uveseljavati mališane sa svojm predstavama.

Ovoga tjedna igrat ćemo predstavu Izgubljeno-nađeno a termini predstava su petak 26. 6. od 19 sati i subota 27. 6. u našem redovnom terminu od 11 sati.

O predstavi:

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svog vlaka i da ništa ne zaborave. Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene-nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje. Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet. Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva.

Tehnika lutke koja predstavlja Džemsa zove se “Planšet”. To je lutka koju animiraju tri animatora što omogućava mnogo animacijskih ostvarenja. Iznimno je kompleksna ali i prekrasna zbog mogućnosti različitih transformacija, likovnosti i oponašanja mimike čovjeka.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine.

U predstavi igraju Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Borković, Anela Planinić i Tibor Oreč.

Molimo sve posjetitelje da i dalje prate naše preporuke prilikom posjete kazališta koje su objavljene na našim društvenim mrežama.

Cijena ulaznice je 3 KM. Kako bi osigurali svoje mjesto molimo vas da rezervaciju napravite putem naše službene facebook stranice ili na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Lutkarsko kazalište Mostar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Hrvatska zainteresirana za gospodarsku suradnju

O mogućnostima gospodarske suradnje te poslovnom ambijentu i posljedicama pandemije koronavirusa razgovarano je tijekom današnjeg posjeta veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Ivana Sabolića članovima...