JEZIVE SCENE KOD DOBOJA

Izgorio kamion, vozač sa teškim opekotinama prevezen u Banja Luku

Policiji u Doboju jutros oko 9.45 sati prijavljeno je da u mjestu Šešlije u neposrednoj blizini “Starog motela” gori kamion hladnjača.

Odmah nakon prijave na mjesto su upućeni vatrogasci koji su uspjeli lokalizirati požar. Pored kamiona u teškom stanju pronađen je i vozač sa vidnim opekotinama po cijelom tijelu.

– U navedenom požaru ozljede je zadobilo lice inicijala M.N. iz Šamca, koje je pronađeno pored teretnog vozila a na sebi je imalo opekotine u predjelu cijelog tijela. Nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici M.N. je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banja Luci – priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i o svemu je obaviješteno nadležno tužiteljstvo koje rukovodi istragom u cilju otkrivanja uzroka požara na kamionu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

TOMISLAVGRAD

Samkrament Prve svete pričesti podijeljen u Župi sv. Mihovila

Ispred duvanjske Spomen bazilike u gradskoj Župi svetog Mihovila u Tomislavgradu, sinoć je bilo svečano i posebno lijepo. Podijeljen je sakrament Prve svete pričestiSakrament...