SA SUPRUGOM TIJEKOM VIKENDA BORAVIO U MILANU

Izet Hajrović u kućnoj karanteni, nema simptome koronavirusa

Iz Dinama su priopćili kako su nogometaš Dinama i njegova supruga, koja je tijekom vikenda bila u Milanu, preventivno upućeni u kućnu karantenu zbog mogućnosti zaraze koronavirusom.

Klub iz Maksimira nije objavio o kome je riječ, ali neslužbeno se doznaje da su u pitanju Izet Hajrović i njegova supruga Lejla, a kako je u kontaktu s njima bio i Mario Gavranović, i on je u kućnoj karanteni.

Prenosimo cijelo Dinamovo priopćenje:

– Nastavno na upite od strane medija, u nastavku donosimo priopćenje kluba.

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom.

Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima, piše na službenim stranicama Dinama./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SRBIJA

Još jedna osoba preminula od koronavirusa, ukupno 2.867 zaraženih

Ukupan broj potvrđenih slučajeva oboljelih od koronavirusa u Srbiji je 2.867, a preminula je još jedna osoba, zadnji su službeni podaci Ministarstva zdravstva. Od...