Hrvatski Medijski Servis

Izaslanstvo Središnjice posjetilo Podružnicu Napretka u Kreševu

Poslije posjete Kiseljaku, u četvrtak u večernjim satima, izaslanstvo Središnjice kojega su činili predsjednik dr. sc. Nikola Čiča i dopredsjednik Josip Križanović posjetilo je Podružnicu Napretka u Kreševu. Ulogu domaćina imala je predsjednica Podružnice u Kreševu Ružica Franjčević.

Sastanku koji je održan u zgradi Općine Kreševo nazočio je i načelnik Općine Renato Pejak. U ime upravnog odbora Podružnice u Kreševo na sastanku su nazočili još i dopredsjednik Branko Ivičević, tajnica podružnice Božica Ban, te članovi Mara Misilo, Marija Pervan , Ivica Kesić, Dragica Bilela te Lucija Čiča. Sastanku se naknadno priključio i gvardijan franjevačkog samostana u Kreševu fra Darko Drljo.

Razgovaralo se na temu rada Napretkove podružnice u Kreševu kao i suradnje između Podružnice i Općine Kreševo koja je ocijenjena odličnom. Dogovorene su aktivnosti oko nekih zajedničkih projekata Podružnice i Središnje uprave, a istaknuti su i problemi u radu Podružnice.

Predsjednica Franjčević zahvalila je na posjeti izaslanstvu Središnje uprave HKD Napredak i pohvalila ovakav vid komunikacije između Središnje uprave i podružnica.


/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte