Hrvatski Medijski Servis

Izaslanstvo Središnje uprave HKD Napredak u posjeti Podružnici i Općini Kiseljak

Danas u poslijepodnevnim satima predsjednik HKD Napredak dr. sc. Nikola Čiča i dopredsjednik HKD Napredak Josip Križanović posjetili su HKD Napredak Podružnica Kiseljak. Ulogu domaćina imao je predsjednik Podružnice u Kiseljaku gospodin Ivo Miro Jović.

Na sastanku koji je održan u Općini Kiseljak nazočili su i načelnik Općine Mladen Ramljak, tajnik Općine Dragomir Lučić, šef odsjeka zajedničkih poslova i poslova općinskog načelnika Dejan Štekić, tajnik Podružnice HKD Napredak Kiseljak Mladen Molnar, voditeljica likovne sekcije Ivana Ribičić i voditelj sekcije za kulturnu baštinu Goran Milanović.

Razgovaralo se na temu rada Napretkove podružnice u Kiseljaku kao i suradnje između podružnice i Općine Kiseljak. Dogovorene su aktivnosti oko nekih zajedničkih projekata kao i rješavanje problema u radu podružnice.

Predsjednik Jović zahvalio je na posjeti izaslanstvu Središnje uprave HKD Napredak i pohvalio ovakav vid komunikacije između Središnje Uprave i podružnica.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte