Izaslanstvo Središnje uprave HKD Napredak u posjeti Podružnici i Općini Kiseljak

Danas u poslijepodnevnim satima predsjednik HKD Napredak dr. sc. Nikola Čiča i dopredsjednik HKD Napredak Josip Križanović posjetili su HKD Napredak Podružnica Kiseljak. Ulogu domaćina imao je predsjednik Podružnice u Kiseljaku gospodin Ivo Miro Jović.

Na sastanku koji je održan u Općini Kiseljak nazočili su i načelnik Općine Mladen Ramljak, tajnik Općine Dragomir Lučić, šef odsjeka zajedničkih poslova i poslova općinskog načelnika Dejan Štekić, tajnik Podružnice HKD Napredak Kiseljak Mladen Molnar, voditeljica likovne sekcije Ivana Ribičić i voditelj sekcije za kulturnu baštinu Goran Milanović.

Razgovaralo se na temu rada Napretkove podružnice u Kiseljaku kao i suradnje između podružnice i Općine Kiseljak. Dogovorene su aktivnosti oko nekih zajedničkih projekata kao i rješavanje problema u radu podružnice.

Predsjednik Jović zahvalio je na posjeti izaslanstvu Središnje uprave HKD Napredak i pohvalio ovakav vid komunikacije između Središnje Uprave i podružnica.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SARAJEVO

Zaraženi Pakistanac pobjegao iz izolatorija Podhrastovi

Kako se saznaje jedan migrant iz Pakistana koji je zaražen koronavirusom, samovoljno je 23. lipnja napustio izolatorij Podhrastovi u Sarajevu.Ovu informaciju potvrdio je Fahir...